Kopstukken te gast in Bouw Idee Café Industrialisatie

Peter Hutten, Lisa Rooijakkers, Steffen van Rijs, Sjoerd Klijn Velderman

Tijdens het Bouw Idee Café Industrialisatie en Prefab - donderdag 8 oktober - zijn vier koplopers te gast. CEO Peter Hutten van Van Wijnen schuift aan om te praten over de manier waarop zijn bedrijf de capaciteit voor industrieel bouwen vergroot en heeft bovendien nieuws te melden. Sjoerd Klijn Velderman stond als Programmamanager industrialisatie bij de Stroomversnelling mede aan de wieg van de ontwikkeling van buitengevelisolatie. De eerste fabrieken werken nu en fabriceren op grotere schaal voorzetgevels op maat. Lisa Rooijakkers meldt zich namens TBI Voorbij Prefab, dat met de gerobotiseerde productiestraat voor betonnen casco’s de wind mee heeft. Gevelproducent RC Panels maakt met vloerproducent VBI, IJB, Voorbij, Brouwer Units, Factory Zero en de Modulefabriek deel uit van een consortium dat in één dag een Modulaire Woning neerzet. Steffen van Rijs vertelt over de geheime wapens: een trap vol installatietechniek en een verdiepingsvloer die al in de fabriek voorzien is van prefab installatie-elementen voor verwarming, warm water, ventilatie en het rioolstelsel.

Wie de boot niet wil missen op dit gebied - of in elk geval wil weten waar die heengaat - meldt zich dus nu aan als kijker. 

Gerelateerd nieuws

Bekijk al het nieuws
Wanneer is circulair circulair genoeg?
28 september 2020

Wanneer is circulair circulair genoeg?

Toppers in Bouw Idee Café Circulair Bouwen

(ver)nieuw: Bouw Idee Café
26 augustus 2020

(ver)nieuw: Bouw Idee Café

Bouwend Nederland en Cobouw organiseren 10 online Bouw Idee Cafés - prikkelende gesprekken rondom innovatie. Gratis online bij te wonen.

Industrieel bouwen in stroomversnelling
21 december 2020

Industrieel bouwen in stroomversnelling

Overname Jan Snel en komst Harnet

InnovatieExpo 2021
14 december 2020

InnovatieExpo 2021

Bouw mee aan de vernieuwing!

© Bouwend Nederland