Online cursus Circulaire Bouwproducten

TU Delft

De TU Delft start een online cursus gericht op professionals die zich willen verdiepen in een duurzamer grondstoffengebruik in de bouw en bijbehorende businessmodellen. 

Deze cursus is geschikt voor architecten, productontwerpers, managers, actoren in de toeleveringsketen en andere professionals die werken aan de ontwikkeling van toekomstige producten die worden gebruikt om duurzame, circulaire gebouwen te creëren. Je leert hoe circulaire producten het resultaat zijn van systeemdenken en interdisciplinaire benaderingen en de cursus helpt zo bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe circulaire bouwproducten en -processen voor je organisatie.

Het doel van de cursus is dat studenten de verschillende stappen van de Circular Building Products (CBP) -methodologie implementeren, terwijl ze werken aan de transformatie van een product van hun keuze. Elke week komt een ander aspect van het CBP aan de orde, met opdrachten waarbij de circulaire principes direct moeten worden toegepast. Gedurende de hele cursus word je ondersteund door de docenten - je krijgt feedback op de wekelijkse opdrachten en hebt de mogelijkheid om te communiceren met experts in het veld.

Zie hier het promo filmpje en lees hier meer over de cursus. Let op! Inschrijven kan tot 31 maart. 

Gerelateerd nieuws

Bekijk al het nieuws
Ecologisch bouwbedrijf groeit als kool
16 oktober 2020

Ecologisch bouwbedrijf groeit als kool

‘Regering doet niets aan circulair bouwen’

Wanneer is circulair circulair genoeg?
28 september 2020

Wanneer is circulair circulair genoeg?

Toppers in Bouw Idee Café Circulair Bouwen

Biobased Bedrijvengids van Holland Houtland
02 april 2021

Biobased Bedrijvengids van Holland Houtland

Catalogus van plantaardige grondstoffen en materialen

© Bouwend Nederland