Deel jouw innovatie

Innovatie is niks nieuws voor de bouw. Al zolang mensen bouwen, vinden ze dingen uit en verbeteren ze processen en materialen. Ook nu, in deze tijd van corona, PFAS en stikstof, zoekt de bouw naar slimmere, snellere, veiligere en meer duurzame processen, materialen en methoden. Daarom vind je op dit inspiratieplatform een bouwinnovatiehop, waarin bouw- en infraondernemingen en vernieuwende toepassingen, processen en materialen bij elkaar komen.

Innovatie- en inspiratieplatform met shop

Startups, scale-ups en ‘volwassen’ aanbieders van innovatieve producten en processen kunnen hier gratis en vrijblijvend een pitch delen. Dat geldt ook voor bouwondernemingen die een innovatie breed willen uitrollen, en voor studenten. Het platform en de bouwinnovatieshop bieden een laagdrempelige manier om in beeld te komen bij bouw- en infraondernemingen, investeerders te trekken, kennis in huis te halen of een launching customer te vinden(*).

Doe mee! Deel je idee.

Voor de bouwinnovatieshop zijn we altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten, diensten of processen, ook sociale innovaties, die kunnen worden toegepast in de bouw- en infrabranche. Naar onderscheidende ideeën, die toegevoegde waarde bieden. Doe ook mee! Zet je idee gratis in de etalage van onze bouwinnovatieshop. Meedoen is simpel en kost niets. Vul het formulier in, de innovatiescouts beoordelen je inzending en nemen contact met je op om je vermelding verder vorm te geven.

Bekijk hier alle voorwaarden voor vermelding. 

(*) Bouwend Nederland behoudt zich het recht voor om inzendingen te weigeren.

Nu aanmelden

 

© Koninklijke Bouwend Nederland