Groene aggregaat

Om CO2 uitstoot te verminderen, zijn er in de bouw grote veranderingen nodig. Maru heeft een ijzersterke oplossing: de Groene Aggregaat Model 100. Dankzij de hybride techniek bespaart u tot wel 10.000 kilo CO2 per week. Zonder verlies van power!

De Groene Aggregaat Model 100

De Groene Aggregaat Model 100 is een revolutie in de hybride aggregaten markt. Deze hybride aggregaat heeft namelijk 20 zonnepanelen en een ingebouwd accupakket, verwerkt in een mobiele unit. Het accupakket biedt een vermogen van 110kW voor het vervangen van 100kVA aggregaten. Is er meer energie nodig? Dan schakelt de ingebouwde generator automatisch in. Zo is tot wel 95% brandstofbesparing mogelijk. Op jaarbasis kan dat een besparing opleveren van ruim €200.000 en een CO2 reductie van meer dan 600.000 kilo.

Voor het zwaardere werk

Door zijn 100kVA is onze grote hybride aggregaat een alleskunner voor het zwaardere werk. Met zijn container van 20 ft is er meer plaats voor zonnepanelen, waardoor het rendement ook nog eens beter uitvalt. Een ijzersterk off grid en duurzaam alternatief voor vervuilende, conventionele aggregaten.

In eigen huis ontwikkeld

De Groene Aggregaat is van de eerste schets tot de laatste bout ontwikkeld in onze eigen werkplaats in Zuidoostbeemster. Naast een brandstofmotor is deze aggregaat uitgerust met een accupakket. Daardoor verbruikt de Groene Aggregaat veel minder brandstof dan een conventioneel aggregaat. De accu’s worden opgeladen door zonnepanelen die bij installatie automatisch en binnen twee minuten uit de behuizing komen. Zo creëert u in korte tijd een off-grid energieoplossing met hart voor het milieu én portemonnee.

Minder geluid

De Groene Aggregaat maakt alleen geluid wanneer u dat wilt. U bepaalt wanneer het aggregaat aanslaat. En wilt u een nacht doordraaien zonder geluid? Stel de Groene Aggregaat gewoon in op vermogen leveren uit de accu’s.

Heldere rapportage

Ons Model 100 kan u tot wel 600.000 KG aan CO2-uitstoot per jaar besparen! Dankzij de gekoppelde app heeft u altijd inzicht in uw besparingen, beschikking over data om uw uitstoot te verklaren en minder servicecontacten. U hoeft bovendien minder vaak te tanken. Model 100 is, net als onze modellen 15, 30 & 45, te huur, te koop en te lease.

Contact

De Groene Aggregaat.
Mike Geytenbeek
Telefoon: 0299 41 61 36
E-mail: sales@degroeneaggregaat.nl

Gerelateerde innovaties

Bekijk alle innovaties
Vraag | Launching customers
Bouwen met een ballon

Bouwen met een ballon

Creatief, snel, licht en duurzaam bouwen met gewelfde vormen.

Met de BetonBallon-bouwmethodiek® is het mogelijk om snel en efficiënt bijzondere constructies en grote besparingen te realiseren. Creatief en duurzaam bouwen met gewelfde vormen.

Vraag | Samenwerking
Dun en superisolerend glas

Dun en superisolerend glas

Dun glas met hoge isolatiewaarde

Glas met een hoge isolatiewaarde, dat ook bijzonder dun is: dat is FINEO vacuümglas van AGC. Zonder ontsierende dop voor vacuümevacuatie.

Vraag | Kennis, Launching customers
Streetview voor de bouwplaats

Streetview voor de bouwplaats

Compleet 3D-beeld van de bouwplaats op afstand

Maak zelf eenvoudig en snel een 360° beeld van de bouwplaats. Met OpenSpace heeft u altijd en overal inzicht in de voortgang met foto’s, plattegronden, notities en koppelingen met bijvoorbeeld BIM.

© Koninklijke Bouwend Nederland