Groene aggregaat

Om CO2 uitstoot te verminderen, zijn er in de bouw grote veranderingen nodig. Maru heeft een ijzersterke oplossing: de Groene Aggregaat Model 100. Dankzij de hybride techniek bespaart u tot wel 10.000 kilo CO2 per week. Zonder verlies van power!

De Groene Aggregaat Model 100

De Groene Aggregaat Model 100 is een revolutie in de hybride aggregaten markt. Deze hybride aggregaat heeft namelijk 20 zonnepanelen en een ingebouwd accupakket, verwerkt in een mobiele unit. Het accupakket biedt een vermogen van 110kW voor het vervangen van 100kVA aggregaten. Is er meer energie nodig? Dan schakelt de ingebouwde generator automatisch in. Zo is tot wel 95% brandstofbesparing mogelijk. Op jaarbasis kan dat een besparing opleveren van ruim €200.000 en een CO2 reductie van meer dan 600.000 kilo.

Voor het zwaardere werk

Door zijn 100kVA is onze grote hybride aggregaat een alleskunner voor het zwaardere werk. Met zijn container van 20 ft is er meer plaats voor zonnepanelen, waardoor het rendement ook nog eens beter uitvalt. Een ijzersterk off grid en duurzaam alternatief voor vervuilende, conventionele aggregaten.

In eigen huis ontwikkeld

De Groene Aggregaat is van de eerste schets tot de laatste bout ontwikkeld in onze eigen werkplaats in Zuidoostbeemster. Naast een brandstofmotor is deze aggregaat uitgerust met een accupakket. Daardoor verbruikt de Groene Aggregaat veel minder brandstof dan een conventioneel aggregaat. De accu’s worden opgeladen door zonnepanelen die bij installatie automatisch en binnen twee minuten uit de behuizing komen. Zo creëert u in korte tijd een off-grid energieoplossing met hart voor het milieu én portemonnee.

Minder geluid

De Groene Aggregaat maakt alleen geluid wanneer u dat wilt. U bepaalt wanneer het aggregaat aanslaat. En wilt u een nacht doordraaien zonder geluid? Stel de Groene Aggregaat gewoon in op vermogen leveren uit de accu’s.

Heldere rapportage

Ons Model 100 kan u tot wel 600.000 KG aan CO2-uitstoot per jaar besparen! Dankzij de gekoppelde app heeft u altijd inzicht in uw besparingen, beschikking over data om uw uitstoot te verklaren en minder servicecontacten. U hoeft bovendien minder vaak te tanken. Model 100 is, net als onze modellen 15, 30 & 45, te huur, te koop en te lease.

Contact

De Groene Aggregaat.
Mike Geytenbeek
Telefoon: 0299 41 61 36
E-mail: sales@degroeneaggregaat.nl

Gerelateerde innovaties

Bekijk alle innovaties
Vraag | Kennis, Launching customers
Emissieloos grondverzet

Emissieloos grondverzet

Verwisselbare accupakketten

24/7 emissieloos grondverzet. Ploegam en Staad (Doosan) maken het mogelijk: elektrische zware GWW-machines

Vraag | Launching customers, Samenwerking
Matchmaking bij aanbestedingen

Matchmaking bij aanbestedingen

Efficiënt calculeren

De platformtechnologie van Calculatiepool helpt calculatiekosten te verlagen en slagingskansen te vergroten.

Vraag | Launching customers
RAMAC: een duurzaam alternatief voor betonmortel

RAMAC: een duurzaam alternatief voor betonmortel

Nieuwe generatie betonmortel

De SQAPE-technologie is een methode om beton te produceren zonder cement. Duurzaam en met unieke bouwtechnische eigenschappen.

© Koninklijke Bouwend Nederland