Een initiatief van Bouwend Nederland

Tijdelijke, modulaire parkeergarage

Vraag | Investering, Kennis, Launching customers

PARCCON is een nieuw bouwtechnologiebedrijf dat tijdelijke en permanente modulaire parkeergarages biedt tot zeven niveaus (inclusief grondniveau). De lichtgewicht betonnen “modulaire” parkeersystemen zijn snel en breed inzetbaar. 

PARCONN parkeersysteem

Het PARCCON parkeersysteem is ontworpen voor enkelvoudige of meervoudige opstellingen voor maximaal 6 niveaus, inclusief maaiveld. Het PARCCON-parkeersysteem zal off-site worden geprefabriceerd met het potentieel om de bouwtijd en bouwkosten te verminderen in vergelijking met traditionele methoden. De structuur van het PARCCON-parkeersysteem zal voldoen aan relevante Nederlandse en Europese normen en gevestigde technische principes.

PARCCON adviseert, ontwerpt en bouwt concrete “modulaire” parkeersystemen en parkeeroplossingen tot en met de installatie en het onderhoud en beheer gedurende de levensduur van deze assets. Heeft u de parkeergarage niet meer nodig? Dan is deze ook weer te verwijderen en hergebruiken.

Modulair verplaatsbaar en uitbreidbaar

Het "modulaire" aspect (onderverdeling van het systeem in onderdelen) van het systeem en het minimaliseren van het structurele gewicht biedt de mogelijkheid om de parkeerplaats te verplaatsen of aan te passen aan de parkeerbehoeften door de structurele niveaus van de parkeerplaats toe te voegen of af te trekken.

Flexibel, snel en voordelig

Het modulaire ontwerp van de parkeergarages van PARCCON biedt extra flexibiliteit en kostenbesparingen in vergelijking met traditionele constructies. PARCCON gebruikt geprefabriceerde componenten op basis van beton, aangepast aan de eisen van de gebruiker. Bovendien besteedt PARCCON de productie van zijn componenten uit aan bouwbedrijven. Dit helpt kostensynergieën te vergrendelen en deskundige betrokkenheid te verkrijgen voor productontwikkeling en verbetering. Omdat componenten off-site worden gefabriceerd en on-site worden ingezet, is de totale bouwtijd aanzienlijk korter dan bij traditioneel gebouwde parkeergarages. 

Download hier de businesspresentatie

Kenmerken

Contact

PARCONN
Khalid Dadah
Telefoon: 
E-mail: k.dadah@outlook.com

 

Gerelateerde innovaties

Bekijk alle innovaties
Vraag | Launching customers, Samenwerking
Bouwen met een app

Bouwen met een app

In de cloud

Met het platform Packhunt.io ontsluit White Lioness technologies de voordelen van parametrisch ontwerpen voor iedereen - zonder hoge investeringen in trainingen, servers of softwareontwikkeling.

Vraag | Launching customers
Controle over projectinformatie

Controle over projectinformatie

Topdata.nu is een teammanagement tool waarmee je alle data van een project op één locatie – in de cloud – overal tot je beschikking hebt.

Een initiatief van Bouwend Nederland
© Bouwend Nederland