Biobased en circulair bouwen

Vraag | Launching customers

Als je stro gebruikt voor de isolatie blijft een gebouw warm in de winter en koel in de zomer. Bovendien bouw je CO2 negatief als je werkt met Prefab Strobouw. En het is ook nog eens eenvoudig. De houtskeletbouw wanden, vloeren en daken voor de woning- en utiliteitsbouw worden voor ieder project op maat gemaakt.

In onze timmerfabriek maken we houtskeletbouw panelen op maat voor elk project. Een paneel bestaat uit een houten frame met plaatmateriaal aan de binnen- en buitenkant. De panelen blazen we vol met stro. Hiermee zijn we uniek in Nederland.

Het team
Prefab Strobouw wordt geleid door twee bevlogen professionals. Niels Kloppenburg is de ervaren technicus en de chef in de timmerfabriek. Kristian Maters verzorgt de projectleiding en acquisitie.

Gezocht: opdrachtgevers met lef
Voor de verdere opschaling zoeken we opdrachtgevers met lef. Ben jij de corporatie of projectontwikkelaar die biobased en circulair wil bouwen? Neem dan contact met ons op.

Voor een goed totaalbeeld van ons werk verwijzen we je graag naar de volgende media: www.prefabstrobouw.nl, https://www.facebook.com/PrefabStrobouw/ en https://www.linkedin.com/company/prefab-strobouw.

Contact

Prefab Strobouw
Kristian Maters
Telefoon: 06-4811 9734
E-mail: kristian@prefabstrobouw.nl

Gerelateerde innovaties

Bekijk alle innovaties
Vraag | Launching customers
Beter coaten zonder chroom 6

Beter coaten zonder chroom 6

Beter zonder chroom 6

PREANO+: verticaal pre-anodiseren en poedercoaten in één lijn zonder Chroom 6, maar met betere hechtingskracht en corrosiewering.

Vraag | Launching customers
Energieneutraal met één module

Energieneutraal met één module

Complete module

De iCEM (Integrated Climate Energy Module) van Factory Zero maakt het energieneutraal maken van woningen makkelijker, sneller en vooral goedkoper.

Vraag | Samenwerking
Plus-op-de-Meter woningen

Plus-op-de-Meter woningen

koploper in duurzaam bouwen

Van der Hulst Bouwbedrijf bouwt met Plusleven® Plus-op-de-Meter woningen met een comfortabel en gezond binnenklimaat.

© Bouwend Nederland