Virtueel (ver)bouwen

Compleet verzorgde VR ervaring

Vraag | Launching customers

Samen met uw klant door een woning of utiliteit wandelen voordat die gebouwd is. Levensecht ervaren wat een verbouwing betekent voor het wooncomfort, wat het uitzicht wordt vanaf de bank en of de trap wel op de goede plaats staat. Tiyan brengt met technieken voor VR (virtual reality) ruimtes tot leven. De toepassingen van VR zijn buitengewoon gevarieerd en laten tegen betaalbare kosten ook nog interactie toe. Zo probeert u de bouw uit voordat die gebouwd is en worden besluiten logisch genomen.

Virtual Reality omgeving op maat
Iedereen die zijn idee zelf of door de klant wil laten beleven, doet zijn voordeel met een op maat ontworpen VR omgeving. Tiyan helpt u om de keuzemogelijkheden uit uw project te visualiseren: het maakt daarbij niet uit of het om verbouw of nieuwbouw gaat, om woning of utiliteit. Tiyan is geen platform waarin u moet gaan doe-het-zelven, maar bouwt voor u een compleet model op basis van foto’s of een tekening.

All-inclusive oplossing voor verbouw, nieuwbouw en renovatie

Wie zijn (potentiële) klant een echte wow-ervaring wil bieden, geeft die klant de mogelijkheid virtueel in een ruimte rond te lopen en daar te interacteren met de omgeving en eventueel andere aanwezigen. Zo kan die klant de te bouwen of verbouwde ruimten beleven, rondlopen in de nieuwe keuken of de routing bepalen in een productieruimte. Het is een heel nieuwe manier van een relatie leggen met de klant. U bespaart faal- en materiaalkosten en krijgt in een vroeg stadium veel beter zicht op de wensen van de klant, vanuit een buitengewoon positieve ervaring die de relatie versterkt.

Het totaalbeeld vormt de ervaring

Met de allernieuwste technieken worden door onze experts virtuele 3D ruimtes gecreëerd op basis van foto’s, schetsen en/of ontwerptekeningen. Kwaliteit staat daarbij voorop. 3D modellen en objecten dienen als de basis, perfecte materialen, weefsels, omgevingslicht en interacties maken de beleving compleet. Behalve de modelleurs werken wij met Virtual Reality specialisten die precies laten zien hoe details er na de verbouwing uitzien, wat je gaat tegenkomen en hoe het qua kleuren en inrichting staat.

Waarom in ons geloven?

Omdat we doorgaan tot de wow-factor. Omdat we een divers team zijn, dat vanuit allerlei achtergronden kijkt en werkt - want de wow-factor krijg je niet voor elkaar vanuit alleen VR, alleen wiskunde of alleen een goed contact met de klant, maar door complete integratie.

Betere besluiten dankzij VR

Iedereen die zijn idee zelf of door de klant wil laten beleven, doet zijn voordeel met een op maat ontworpen VR omgeving. Tiyan helpt u om de keuzemogelijkheden uit uw project te visualiseren. Kiest u voor Tiyan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende uitleg.

Contact

Tiyan
Grethe van Geffen
Telefoon: 06-5371 0987
E-mail: hello@tiyan.eu

Gerelateerde innovaties

Bekijk alle innovaties
Vraag | Launching customers, Kennis
Een gevel die je mag teruggeven

Een gevel die je mag teruggeven

Stenen met gegarandeerde restwaarde

Je gevel teruggeven als het tijd is voor een nieuwe, tegen een vooraf overeengekomen tarief: Brick-as-a-Service.

Vraag | Investering, Kennis, Launching customers
Stadshub in Utrecht

Stadshub in Utrecht

Vervoer over water

Cityport of Utrecht is een multimodale circulaire HUB voor goederen, bouw, reststromen en energie. Logistiek slim geregeld, circulair en schoon.

© Bouwend Nederland