Duurzame energie op locatie

Pop-up power systeem

Vraag | Investering, Launching customers

Het vertrouwde aggregaat is ingehaald door de tijd. Je kunt nu overal emissieloos en flexibel aan de slag. Het Wattsun pop-up power systeem met een 230 V stopcontact is zo mobiel als maar kan en overal inzetbaar. Een standaard vermogen van 2000 W continu met een piek tot 3500W. Uit te breiden tot 7800 W. En je werkt ook nog eens zonder overlast te geven want hij is hartstikke stil.

Een emissieloos en stil alternatief voor het aggregaat

Wattsun biedt duurzame energie voor elke locatie, efficiënt, stil, zonder uitstoot en zonder overlast. De oplossing dus voor elke professional die schone stroom wil op plaatsen waar geen stopcontact is. Tot nu toe was het aggregaat dan de oplossing. Dit verbrandt echter fossiele brandstof om elektriciteit te genereren. Een inefficiënt proces waarbij schadelijke deeltjes als CO2, stikstof en fijnstof vrijkomen en dat voor overlast zorgt door lawaai en stank. Aggregaten zorgen in steden, samen met mobiele werktuigen, voor 10% van de luchtvervuiling.

De klimaatverandering vraagt nu met spoed om schone energie. Duurzaam opgewekt en zonder bijkomende vervuiling. Zeker omdat de verwachting is dat de wereldwijde vraag naar stroom met 20% gegroeid zal zijn in 2040. Het is aan onze generatie hier anders mee om te gaan. Wattsun is de eerste stap naar 100% elektrisch werken. Een revolutionair batterijensysteem met een 230V stopcontact dat het aggregaat vervangt en nieuwe mogelijkheden biedt.

Voor elke klus de juiste hoeveelheid energie.

De Wattsun Dock levert standaard een vermogen van 2000W continu, met een piek tot 3500W. De capaciteit van de Dock is 1400Wh, deze kan onafhankelijk ingezet worden voor tijdelijke klussen op locatie. Zowel vanuit de servicebus, in de schaftwagen of in het veld, je hebt altijd stroom bij de hand. Meer energie nodig? Stapel er dan één of meerdere Wattsun Packs bovenop, dat kan tot 7800Wh.

Wattsun Pop-Up Power

Wattsun Pop-Up Power B.V. is in 2016 opgericht in Arnhem en wil met haar Pop-Up Power de nieuwe standaard worden voor mobiele en duurzame energie. De innovatieve producten bieden nieuwe mogelijkheden aan alle bedrijven met een stroomvraag op plekken waar het elektriciteitsnet niet toegankelijk is. Het unieke stapelbare batterijsysteem van Wattsun is dan ook wereldwijd gepatenteerd.

Where the power grid ends, Wattsun begins…

Sinds anderhalf jaar zijn de eerste producten op de markt. In dit filmpje zie je wat we maken. Het gaat goed met het bedrijf. De komende jaren gaat het door om de producten door te ontwikkelen, verder te innoveren en op te schalen. Je vindt ons op deze website omdat we potentiële klanten willen laten zien wat we te bieden hebben. Onze eerste doelgroep zit in de Benelux, maar ook onze andere buurlanden hebben we in het vizier. De energietransitie in de bouw en infra is ook daar in volle gang.

Gebruikers gezocht

Wattsun zoekt nu dus bouwers die willen kiezen voor “Pop-up power". Ben jij die bouwer die de Wattsun Dock en Wattsun Pack kan gebruiken op zijn project? Je kunt -als professional- je Wattsun bestellen via de website. Je hebt dan recht op subsidie via de milieu-investeringaftrek. Hierover geven we je graag advies op maat, bel naar onderstaand nummer, dan helpen we je graag. Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op, we geven graag alle informatie die je nodig hebt. Huren kan ook. Als je belt of mailt, geven we je het meest recente overzicht van onze verhuurpartners. Wil je misschien zelf reseller of verhuurpartner worden? Laat het ons weten, dan hoor je heel snel van ons.

Investeerders welkom

Investeren in Wattsun draagt bij aan een betere wereld. Door de inzet van Wattsun wordt er direct veiliger en efficiënter gewerkt met energie. We willen marktleider worden in Europa met onze “Pop-up power” en daarmee de standaard zetten op het gebied van off-grid energie. Om onze groei te financieren zijn we op zoek naar investeerders. Als je kunt investeren in ons bedrijf, laat het ons weten. We kunnen bijna niet wachten om meer te laten zien van wat we doen.

Contact

Wattsun Pop-Up Power BV
Maurice Even
Telefoon: 06 49 142 505
E-mail: hello@wattsun.net

Gerelateerde innovaties

Bekijk alle innovaties
Vraag | Launching customers, Kennis
Een gevel die je mag teruggeven

Een gevel die je mag teruggeven

Stenen met gegarandeerde restwaarde

Je gevel teruggeven als het tijd is voor een nieuwe, tegen een vooraf overeengekomen tarief: Brick-as-a-Service.

Vraag | Investering, Kennis, Launching customers
Stadshub in Utrecht

Stadshub in Utrecht

Vervoer over water

Cityport of Utrecht is een multimodale circulaire HUB voor goederen, bouw, reststromen en energie. Logistiek slim geregeld, circulair en schoon.

© Bouwend Nederland