Real-time inzicht in bouwplaatsbezoekers

Vraag | Investering, Launching customers

Wie zijn er op de bouwplaats? Dat weet je direct met Ditum! De keten van onderaannemers, onder-onderaannemers, ZZP’ers en alle andere aanwezigen is real-time inzichtelijk. Dat is van groot belang voor de projectleiding, maar ook bij calamiteiten. Ook urenregistratie en andere bouwplaats gerelateerde items zijn in Ditum terug te vinden, zoals: registratie uitgifte (klein) materieel, Generieke Poort Instructies (GPI), BHV notificaties, VCA-notificaties, rapportages zoals de mandagenregisters en meer. Dat is waar Ditum voor staat!

Hoe werkt Ditum?

Ditum is een digitaal platform. Alle bouwplaatsbezoekers (werknemers, onderaannemers, ZZP’ers, leveranciers) krijgen een Ditum NFC card, desgewenst uw bestaande bedrijfspas. Bij de entree(s) staat de Ditum kiosk opgesteld. Bouwplaatsbezoekers checken met hun Ditum NFC card in bij de kiosk. Bij het verlaten van de bouwplaats checkt men weer uit. Niet alleen de aanwezigheidstijd is bekend, maar Ditum houdt ook de daadwerkelijk gewerkte uren en de werkzaamheden bij. Zo wordt de projectadministratie automatisch gevoed. 

Voor wie is Ditum geschikt?

Ditum is voor alle aannemers die af willen van de administratieve rompslomp op de bouwplaats. Een projectleider wil bouwen in plaats van urenlang administratie in te vullen, toch? 

Bekijk via deze youtubelink de Elevator Pitch van Ditum:

En door wie is het gemaakt?

Ditum is vanuit de praktijk ontstaan. De oprichters van Ditum zijn beide civiele mensen, één met een achtergrond in automatisering en de andere in projectleiding. Praktijkdeskundigen dus, die maar al te goed de processen en de knelpunten op de bouwplaats kennen. Wij willen ons ei van Columbus” graag met u delen om uw bouwplaats te optimaliseren.

Waarom is Ditum nodig?

Ditum voorkomt veel administratieve rompslomp en discussies over uren met uw onderaannemers. Dankzij het systeem kunt u de kwaliteit op de bouwplaats verbeteren en weet u calamiteiten zeker wie er wel en niet op de bouwplaats aanwezig zijn. 

Doelstelling, planning en behoefte

Wij van Ditum zijn er klaar voor. Wij zouden graag op uw bouwplaats onze pilot willen uitrollen. Dat biedt grote voordelen. Ten eerste kunnen wij uw ideeën en wensen in Ditum verwerken en ten tweede garanderen wij u economische voordelen bij het werken met het Ditum platform (preferred client). 

 

 

Contact

Ditum Digital | CRM & ERP B.V.
ditum.nl
Bel Bert op: +31 (0)84 884 7190
Mail Bert: bert@ditum.nl 

Gerelateerde innovaties

Bekijk alle innovaties
Vraag | Launching customers
Bouwen met een ballon

Bouwen met een ballon

Creatief, snel, licht en duurzaam bouwen

Met de BetonBallon-bouwmethodiek® kun je snel en efficiënt bijzondere constructies en grote besparingen te realiseren.

Vraag | Samenwerking
Dun en superisolerend glas

Dun en superisolerend glas

Dun glas met hoge isolatiewaarde

Glas met een hoge isolatiewaarde én heel dun. Dat is FINEO vacuümglas. Zonder ontsierende dop voor vacuümevacuatie.

Vraag | Kennis, Launching customers
Streetview voor de bouwplaats

Streetview voor de bouwplaats

Compleet 3D-beeld van de bouwplaats op afstand

Maak zelf eenvoudig en snel een 360° beeld van de bouwplaats. Met OpenSpace heeft u altijd en overal inzicht in de voortgang.

© Koninklijke Bouwend Nederland